Thursday, October 30, 2008

Se hva jeg og berninaen laget i kveld...


I kveld fikk jeg lyst til å lage noe på den kjekke berninaen jeg fikk av min mann til jul i fjor. Jeg vet jeg har en eske med blonder et sted, men ikke talom om jeg fant den esken. Men jeg fant et skjørt med blonder som jeg ikke brukte lenger. Så da måtte det offres.

Dette ble en pute som ligger i den gamle ørelappstolen til mormor som jeg trakk om for 1 år siden. Har en puff også som jeg skal trekke om i samme stoffet. Men den står ennå i kø blandt alle de andre prosjektene mine. Tror kanskje den bør rykke litt frem i køen snart.


Tuesday, October 28, 2008

Byttedag


Jeg inviterte venninnegjengen hjem til byttedag i dag. Det gikk ut på at alle gikk igjennom skapene sine og tok med seg det som ikke ble brukt lenger. Så byttet vi klær. Tror alle fant noe de likte og ble kvitt noe de var lei.






Dronning Maud pudding i den nye skålen i fra loppis


Da vare det bare til å prøve klær!

Monday, October 27, 2008

Blåst støv av malerpenselen

I dag var jeg innom hobbybutikken og kjøpte meg et lerret i lunsjen, så blåste jeg støv av penselen og fant fram restene av maling som jeg hadde. Hadde lyst på et nytt bilde til høstkveldene i stua. Litt engler og bruntoner sveivet over lerrete. Se før og etter tv-stuen med "sommerbilde" og "høstbilde". '








Juleinspirasjon


Jeg har begynt så smått å planlegge hvordan jeg skal pynte til jul. Fant bla noen søte engler som ikke så så vanskelige ut for småtrolla og lage. Kan bli fine og henge på peisen, vinduet eller juletreet.




Adentstake til ventetiden, denne hadde vært søt i vinduskarmen


Når jeg første var i julestemning så bestilte jeg Tildas julebok også til inspirasjon.

Denne var så fin. Kunne hatt julekalender pakkene oppi eller til inggangspartiet

Alle julekort må opp på veggen, da er det greit å få en tavle å samle disse

Sunday, October 26, 2008

Det var en gang en lampe som var på jakt etter en skjerm....


Ja, nå har jeg hatt denne flotte lampen stående lenge. Jeg har arvet den... vet ikke av hvem, men jeg fikk den av min mor. Den er nå loddet og klar til bruk, mangler bare en skjerm.


Hvilken skjerm bør en slik lampe ha?

Er litt skjermer her:



Fangsten fra lørdagens loppemarked

Lørdag skulle vi på 1 loppemarked, men på veien fant vi flere så det endte med 3 loppemarked. Det siste var helt kaos. Gamle mennesker som så vidt kunne gå ble jo helt galne. Jeg som gikk med minstemann på armen, måtte bare styre unna for de trødde ned alle. Jeg fikk nok da en mann gikk og rapte meg i øret 3 ganger på rappen. (Kanskje det er det som er trikset). Fant hvertall ingenting på det loppemarkedet, håper ikke jeg gikk glipp av noe. Men på de to andre fikk jeg meg noen skatter.



Jeg var på jakt etter tallerkenhylle og denne fant Miss T til meg, til kun 20 kr. Den skal henge over slagbenken min på kjøkken. Kommer med bilde når den er på plass.






Så fikk jeg meg en stor skål på stett, til desserter\salater og har en plan om å plante 2-3 orkideer i sammen i den. Kr. 10


Og en mormor og de åtte ungene visp. Kr. 10



Og sist men ikke minst en håndmalt suppeterrin. Tror rett og slett jeg skal invitere jentene på suppe til uken og få tatt den i bruk. Kr. 50



Klem Frk Mille

Saturday, October 25, 2008

En blogg våkner til live igjen


Hei på dere i høstmørket. Selv om jeg ikke har vært helt synlig for dere i det siste så har jeg følgt med dere. Og det har jo kommet så mange nye koselige blogger. Etter å ha vært på loppemarked i dag og litt pushing i fra Miss T (Shabbyhome) så bebstemte jeg meg å puste liv i Frk Mille bloggen igjen. Så nå skal Frk Mille puste støv av Berniniaen og penselen. For tiden så er det et strikkeprosjekt til minstemann. Kos dere med denne nydelige tolkningen av en flott sang i høstmørket: http://www.youtube.com/watch?v=uovQlEOYB30
Klem i fra Frk Mille