Friday, December 5, 2008

Enda en Tilda


Jeg har fått dilla på Tilda, syr den ene etter den andre. Neste prosjekt er noen pysjamas tildaer til Lille Trille guttene. Men jeg skulle gjerne hatt oppskrift på disse noen som vet hvor jeg kan finne det?


Jeg holder på å fikse opp på gutterommene for tiden. Har ikke helt bestemt meg for hvordan jeg skal møblere. Men det begynte med at minste lille trille skulle få stor seng. Så kom jeg over et kup på finn.no med to senger til 200 kr stk. Da begynte mor å få griller på hjernen og nå har jeg kjøpt noen nye søte garderobeskap også. Mangler bare hver sitt hjerte på håndtaket. Håper på å få ordnet litt til på rommene deres i løpet av helgen og knipset noen bilder til Frk Mille og Lille Trille bloggen.God helg alle sammen i blogglandia!

3 comments:

HildeS. said...

Hei hei.
Takk for koseleg kommentar hos meg:)
Då fant eg deg også.
Har du tålmodighet til å sy Tildadukker så klarer du fint å lage adventskalenderen.
Det var ikkje vanskeleg i det heile tatt.
Søte og fine Tildaer du har sydd.
Det har eg ikkje tålmodighet til.
Eg sydde ein nisse for ei stund sidan, men den var ganske stor i forhold til mykje av det andre i serien.Det holdt for meg,hehe.
Ha ei fin helg.
Ps.Eg linkar deg slik at eg finn deg igjen.
Klem H.

Strikkelines said...

så nydelig tilda....har kun en, å den er kjøpt...kan ikke sy...noe jeg håper å lære...go helg

umulie said...

Hei! Så koselig blogg du har! Mitt første besøk i dag, kommer garantert tilbake! I boka "Jul med Tildas venner" er det mønster på både nisser og snømenn i pysjamas. Du kan kanskje låne den på biblioteket, eller kjøpe den? Jeg har alle bøkene, og elske de! Tone Finnanger kommer nå med en ny bok som heter "Tildas landsted" Jeg gleder meg!

På gjensyn!