Saturday, December 6, 2008

Litt i fra barneromprosjektene
I tillegg til alt julekjøret så har jeg starta på barnerommene til guttene. Jeg har kjøpt noen nye søte skap på finn.no til kun 200 kr som jeg har lagt en lysslynge oppå. Jeg brukte englevinger til årets julekort de ble hengende til pynt på sengen.


Så dette er starten på barneromprosjektet.

4 comments:

Miss.T said...

Å det blir knallflott på barnerommene. Søte skap!

liven said...

Det kommer til å bli fint på disse rommene kan jeg tenke meg:o)
Flott skap da!!
Du er litt sånn som meg du....begynne på nye prosjekt i en fra før travel tid!! hehe....
blir spennende å følge med her!!

Ha en fin kveld og ny dag i morgen:o)

silje-sin said...

Det ser ut til å bli LEKKERT! Gleder meg til å se mer:) Jeg har slitt så med å komme inn på bloggen din, når jeg trykker på navnet ditt når du har skrevet en hilsen kommer det opp "bloggerfeil". Men nå sjanset jeg og skrev adressen, og det gikk fint:) Ser ut som du har fått tak i lysslynge, men min er ihvertfall fra kremmerhuset. Har sett at de har på Plantasjen også, ganske like. Er jo så flott med lysslynger, de pynter opp overalt! Ha en fortsatt flott helg! klem fra silje.

mali-mo said...

UTROLIG flotte skap!!! Og FOR en pris! Du din heldige jente! Enkelt og fint med lysslynge oppå. Syns de er så stemningsskapende, så her dukker det opp en lysslynge i nesten hver en krok hehe ;)

Ja, det er rart hvilke prosjekter en kan få seg til å starte opp rett før jul hehe ;) Jeg kjenner følelsen, her er det jo kjøkkenet vet du, og rommet til malien ved siden av. Hadde tenkt at hun skulle få rommet sitt klart til bursdagen, men sidn den er i morgen så går no ikke det! Men til jul da, kanskje...

Tenker rommene til guttene blir kjempeflott, og gleder meg til å se det ferdige resultatet ;)